تقدیر روز پزشک

• IMG 4379
          • IMG 4389

اخبار

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و به منظور تكريم مادر باردار، خوشايند سازي زايمان طبيعي و همچنين به اشتراك گذاشتن تجارب مادران زايمان كرده،

در بيمارستان و دارالشفاي حضرت زهراي مرضيه (س) ، در روز پنجشنبه ١٣٩٦/١٢/١٧ ، تجمع دوستانه اي توسط كلينيك مادران باردار در اين مركز برگزار شد.

حدود بيست نفر مادر به همراه نوزاد شركت كرده و در اولين سال مادر شدنشان به آنها تبريك گفته شد و براي آنها آرزوي موفقيت و سربلندي در مقام والاي مادر از درگاه خداوند متعال خواسته شد .

جلسه آموزشی مدیریت زمان ویژه مدیران پرستاری استان اصفهان سه شنبه سی آبان در بیمارستان و دارالشفاء حضرت زهرای مرضیه (س) با حضور مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه  برگزار گردید.

در هفته کتاب و کتاب خوانی با حضور ریاست بیمارستان و مسئولین دارالشفاء حضرت زهرای مرضیه (س) از کلیه کارکنان در مجموعه فرهنگی ورزشی صاحب ابن عباد و کتابخانه و کافی نت ادیب تقدیر به عمل آمد.

روز شنبه مورخ 1396/08/20 به مناسبت روز بهبود کیفیت با حضور ریاست و مسئولین بیمارستان و دارالشفاء زهرای مرضیه (س) از کارکنان این واحد تقدیر به عمل آمد.