درباره بیمارستان

دارالشفاء حضرت زهرای مرضیه (س) در سال 1369 به همت عالی حاج عباس انگوری زاده تأسیس گردید. این مرکز در ابتدا در زمینی به مساحت 32 مترمربع پایه گذاری شده و بلافاصله با خرید و افزودن یک باب منزل به مساحت 300 متر مربع و  پس از کسب مجوزهای قانونی از معاونت درمان در تاریخ 1369/03/15 تحت عنوان دارالشفاء حضرت زهرای مرضیه رسماً فعالیت شبانه روزی خود را در قالب درمانگاه عمومی و رشته هایتخصصی شامل چشم، قلب، داخلی، گوش وحلق و بینی، پوست، اطفال و ارتوپدی آغاز  نمود .
نیاز درمانی منطقه، کمک خیرین محترم و همت والای حاج آقا انگوری زاده، مؤسس و سرپرست مرکز، موجب شد تا انگیزه گسترش واحد درمانی قوت یافته و نهایتاً با خرید تدریجی حدود 30 خانه در اطراف درمانگاه مساحتی بالغ بر 17900 مترمربع زیر بنا جهت توسعه بخش درمانی آماده سازی گردد.
خوشبختانه انگیزه پویا و افق دیدگاه موسس محترم و سایر مسئولین بیمارستان نیل به اهداف متعالی را در برنامه کاری خود قرار داده و موجب گسترش و پیشرفت روز افزون سطح کیفی خدمات ارائه شده گردیده  است.ادامه سیر مذکور موجب شد تا به لطف پروردگار، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت زهرای مرضیه (س) نیز در سال 1384 افتتاح  وخدمت رسانی درمانی خود را آغاز نماید. درحال حاضر این مرکز با 100 تخت فعال واجد کلیه رشته های تخصصی اصلی (داخلی، نورولوژی، قلب و عروق، اطفال و نوزادان، ارتوپدی، ارولوژی، نفرولوژی، زنان و مامایی، گوش و حلق و بینی، جراحی و جراحی اطفال) بوده و آمادگی ارائه کلیه فعالیتها  و خدمات درمانی را به همشهریان محترم داراست .